Може ли къща да разболее човек? Оказва се, че да. Може да

...
Може ли къща да разболее човек? Оказва се, че да. Може да
Коментари Харесай

Ако живеете в болна къща, това ще ви разболее! Ето симптомите на болна къща

Може ли къща да разболее човек? Оказва се, че да. Може да е поверие, само че постоянно се е считало за неприятно да живееш в къща, която има неприятна сила или самата къща е „ болна “.

Симптомите на влошено здраве се обострят, когато човек остане дълго време в къща с неприятна сила. Симптомите могат да изчезнат, когато лицето напусне „ болната къща “ или постройка.

Стари къщи, неприятно вентилирани пространства, неприятно осветяване, неприятно издигнати здания, прекомерно мокри или прекомерно сухи, могат да бъдат нездравословни за личното ни здраве…

Има доста аргументи, заради които пространствата могат да станат нездравословни и рискови за хората. Но има и друга причина, заради която човек може да се разболее в избрана къща, и това е психическата причина.

 неприятна сила къща

Ако къщата не е добре осветена или има неприятна вентилация, цялостна е с влага и плесен, в нея може да се почувствате доста зле и това може да бъде животозастрашаващо.

В „ болната къща “ поражда уязвимост, появяват се странни алергии, главоболие, бодърствуване или кошмари. Лицето, което обитава в такива стаи, изпитва физически дискомфорт и може да се появи нервност.

Загубата на мощ и неприятното въодушевление могат да се трансфорат в меланхолия. Може също да се развие взаимозависимост от субстанции и индивидът може да стартира да пуши или да пие, с цел да се успокои или като енергиен стимулант. Но вместо да се оправят, нещата се влошават – индивидът няма и няма покой, усеща се притеснен и зле.

Хората постоянно са знаели, че домът може да се „ разболее “ и това да не е безусловно свързано с плесен или неприятното състояние на къщата по отношение на слънцето. Къщата може да повлияе психически на хората, които остават в нея дълго време. И понятието „ проклета къща “ не е мистичност, а метафора.

 болна къща

Какво може да „ разболее “ такава къща?

Ужасно или тъжно събитие, случило се в нея. Нищо чудно, че купувачите желаят да знаят историята на къщата или жилището, който ще придобият. Злото или заболяването могат да останат в стените на тази къща вечно.

Продължителни кавги, кавги, злополуки, преследвали притежателите, персонални вълнения… Ако усещате уязвимост, нервност, главоболие, сухота в устата, отмалялост зад очите – може да е реакция на неподходящо „ психологично поле “.

Някой е проклел къщата или жилището: Например апартаментът е бил незаслужено присвоен, лишен от благосъстоятелност или някой от злоба е поискал зло или даже е навредил на къщата…

Има доста аргументи, заради които една къща може да е болна. Психологическите аргументи към момента не са проучени и както силата на мозъка не е проучена, по този начин и самият мозък остава мистерия. Но неприятните стаи в действителност могат да изчерпят позитивната сила на човек и да я трансфорат в неприятна.

Основният симптом, че живеете в „ болна къща ” е, че вашето здравословно и психическо положение доста се усъвършенства, откакто напуснете такава къща.

Здравословното положение се утежнява, колкото по-дълго оставате и живеете в „ болния дом “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР